Vælg en side

Hos Gummeibåd har vi udstyr til gummibåde, som du bestemt ikke vil undvære. Det vigtigste er naturligvis en redningsvest. I vores sortiment finder du både de traditionelle modeller og de mere moderne oppustelige redningsveste. Oppustelige veste er et godt valg, da de giver større bevægelsesfrihed end de traditionelle modeller.

Hvis du gerne vil have en påhængsmotor til din gummibåd, så er det også en mulighed. Hos os finder du et udvalg af forskellige motorer, som passer til ethvert behov.

Det er ikke kun redningsveste og motorer, der er vigtigt at have med sig på søen. Det er også vigtigt at have udstyr med, så du kan vedligeholde motoren korrekt. Vi har et stort udvalg af olier og filtersæt til gummibåde, så du er godt dækket ind på det område.

Hvad kan du bruge din nye gummibåd til?

Med din nye gummibåd er det muligt at komme ud på søen og stedet opleve alle de glæder, der venter. I en gummibåd kan du dykke efter fisk, sejle rundt i havne og fjorde, eller du kan krydse åbent hav for at opleve nye steder.

Uanset hvad dine planer er, så skal du sørge for at have det rette udstyr med dig – og det finder du hos os.

Kan jeg finde min nye gummibåd på tilbud?

Vi har jævnligt tilbud på gummibåde og udstyr. Det bedste er at holde øje med vores webshop, hvor vi løbende opdaterer nye tilbud. Husk også at tjekke vores sociale medier-sider, hvor vi også har gode tilbud. Så kan du spare penge på din nye båd og udstyr!

Vi er her for at hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for hjælp til at vælge det rigtige udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores personale står klar til at svare på spørgsmål og give professionel rådgivning.