Vælg en side

Stor støbejernsgryde fra Petromax er et godt valg til bålmad, især når du skal lave mad til mange. Men selvom denne gryde kan rumme 11,5 liter fødevarer, så vejer den kun 8 kilo og tager ikke for meget plads med på turen. Og den emaljerede Bon-fire gryde på 15 L er endnu lettere og stadig i stand til at lave mad til mange personer.

Derudover kan du kombinere en emaljegryde med en trefod og en kæde, så du kan hænge den op og lade middagsmaden simre løs, mens du slår lejr eller snakker med gæsterne. På denne måde er det nemmere at justere varmen og dermed få et perfekt resultat.

Bålgryder er også perfekte til at lave snobrød, som er et skønt mellemmåltid, når man holder bålhygge. Her skal du bare komme en lille smule dej på gryden og hæng den op. Du kan også prøve at lave pandekager eller omeletter, så du har en god start på dagen.

Med bålgryder kan du lave alverdens mad over et åbent ildsted, uanset om det er middagsmad eller snacks. Så tag et kig på udvalget af bålgryder og find den perfekte model, der passer til dit behov. På den måde kan du nemmere få stor glæde af madlavningen over bålet og samtidig nyde det skønne vejr, der er i området. Bon Appetit! 🔥 ❤️ 🙂 🍲 🍳 🌱 💐

Vi har samlet nogle af de bedste tilbud i DK

Hvis du leder efter et godt tilbud på en bålgryde, så kan det være en fordel at se nærmere her hos os. Vi har samlet nogle af de bedste tilbud i Danmark og kan derfor hjælpe dig med at finde en bålgryde, som passer til dit behov. Vi giver også råd og vejledning om, hvilken model af bålgryder du skal vælge. Så tag et kig på vores store udvalg og få det perfekte set-up til din bålhygge. God fornøjelse! 🤩 🔥 👍 🍲 🤗