Vælg en side

Renovering af en trappeopgang er ikke billig, især når man tager højde for materialer og arbejdskraft. De gennemsnitlige kvadratmeterpriser for maling af vægge, lofter og træværk er på 15.000 DKK inklusiv moms pr. m2 etage. Det betyder at en ejendom med 5 etager vil koste omkring 75.000 DKK. Hvis man i stedet vælger at få malet både vægge, lofter, træværk og udskiftning af linoleum, vil prisen typisk stige til 28.000 DKK inklusiv moms og materialer pr etage.

Heldigvis kan du få 3 gratis tilbud ved 3byggetilbud.dk for at hjælpe med at finde det bedste bud på din renovering. Men hvis du vil have et mere præcist estimat for maling og renovering, anbefaler vi at du benytter vores gratis prisberegner. Denne prisberegner er designet til at give dig en nøjagtig pris, efter at du har svaret på ca. 20 spørgsmål om forskellige faktorer som vægstørrelse, antal etager og materialer.

Renovering af trappeopgang kan være en stor forpligtelse, og det er vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af arbejdet. Vi hos Renovering-af-trappeopgang.dk Malerservice garantere dig en professionel renovering og et højkvalitetsresultat. Det er vores mission at levere den bedste service, så du kan føle dig tryg ved din renovering fra start til slut.

Vi hjælper gerne med at guide igennem hele processen – kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Hvad venter du på?

Hvis du ønsker at få en professionel renovering af dit trappeopgang, så er det tid til at tage det næste skridt. Vi hjælper dig gerne med din renovering og kan levere et uforpligtende tilbud på dit projekt. Så tøv ikke med at kontakte os og se, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre udseendet af din trappeopgang!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sådan kommer du i gang

Der er flere muligheder for at komme i gang. Vi anbefaler, at du starter med vores gratis prisberegner, så du kan få et estimat på din renovering og en idé om, hvor meget det vil koste.

Derefter kan du få 3 gratis tilbud ved 3byggetilbud.dk for at finde det bedste bud på din renovering.

Når du har fundet et godt bud, er det tid til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at planlægge og gennemføre den perfekte renovering af din trappeopgang. Vi har masser af erfaring og ved, hvordan man leverer en professionel service – samtidig med at du får et fantastisk resultat.

Lad os hjælpe med at give dit trappeopgang et nyt udseende! Kontakt os i dag for mere information eller et uforpligtende tilbud på din renovering. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe et smukt og funktionelt trappeopgang. Kontakt os i dag for mere information eller en gratis prøverenovering – vi ser frem til at høre fra dig!